Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Lesena vrata

Lesena vhodna vrata Futura Elegance

Lesena vhodna vrata Futura Elegance

Lesena vhodna vrata Futura Elegance na edinstven način združujejo les in steklo. Posebna izvedba vhodnih vrat zagotavlja eleganten videz vhoda v vaš dom. V lesena vrata je integrirano troslojno izolacijsko steklo, kar zagotavlja odlične toplotno izolativne lastnosti. Vrata so oblikovana v skladu z modernim minimalizmom ravnih linij. Vrata odlikuje visoka kakovost, odlično tesnenje in kakovostno okovje.

Lesena vhodna vrata Futura Modern

Lesena vhodna vrata Futura Modern

Lesena vhodna vrata Futura Modern odlikuje skladje sodobnega dizajna in inovativnih tehnoloških rešitev. Vrata so izdelana iz naravnih materialov, ki zagotavljajo visoko kakovost bivanja.
Lesena vhodna vrata Futura Trend

Lesena vhodna vrata Futura Trend

Lesena vhodna vrata Futura Trend združujejo vse prednosti lesa z elementi sodobnega oblikovanja in osebnega stila, ki ne le sledi trendom, temveč jih tudi ustvarja. Lesena vrata so izdelana iz lesa preverjene kakovosti. 
Lesena vhodna vrata Futura Classic

Lesena vhodna vrata Futura Classic

Lesena vhodna vrata Futura Classic so visoko kakovostna vrata tradicionalnih oblik. Vrata odlikuje sodobna tehnologija in kakovost v preobleki tradicije, domačnosti in rustikalnega dizajna.
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?