Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  


Vhodna vrata Futura FM304
Vhodna vrata Futura FM305
Vhodna vrata Futura FM306
Vhodna vrata Futura FM307

Futura Modern FM304

Futura Modern FM305

Futura Modern FM306

Futura Modern FM307


Novi modeli lesenih vhodnih vrat


Ko se srečata eleganca in futurizem.

Vhodna vrata

Lesena vhodna vrata Futura Modern odlikuje skladje sodobnega dizajna in inovativnih tehnoloških rešitev. Vrata so izdelana iz naravnih materialov, ki zagotavljajo visoko kakovost bivanja.

Posebnosti vrat:

  • Vrata Modern izražajo eleganco in futurističen dizajn.
  • Vhodna vrata izdelujemo iz izbranega masivnega lesa smreke, hrasta ali macesna, v kombinaciji s posebno sendvič konstrukcijo.
  • Serijsko imajo vrata vgrajeno več-točkovno varnostno zaporo in specialna nasadila z možnostjo 3D nastavitve krila.
        Vhodna vrata Futura Modern v detajlih:


Vhodna vrata Futura Modern so zastekljena vhodna vrata, katerih posebnost je izvedba brez steklitvenega okvirja na zunanji strani. Design vhodnih vrat dodatno obogatimo z brezhibno izdelanimi utori in pravo izbiro stekla.
Notranjost vhodnih vrat je gladka minimalistična z enostavno steklitveno letvico ravnih linij. Na željo kupca izdelamo design z utori tudi znotraj ali drugo barvo, ki sovpada z ostalim pohištvom v predprostoru.
.

Standardno vgrajena trismerno nastavljiva nasadila Baka (3 grt) lahko dodatno zaščitimo s pokrivnimi kapicami v barvi, ki jo prilagodimo barvi kljuke in vhodnih vrat.
Steklo na vhodnih vratih prispeva k inovativnemu izgledu vsakega vhoda v dom. S kolekcijo različnih prozornih, ornamentnih ali stekel z motivom imajo prav vsaka vhodna vrata svojo zgodbo.


Namen vratnih zapiral je, da se odprta vrata samodejno mehko zaprejo. Nevidna vratna zapirala namestimo v utor vratnega krila in podboja. Vidna vratna zapirala montiramo na notranjo stran vhodnih vrat med krilom in okvirjem.
Z vgradnjo odkapnega profila na spodnji del vratnega krila zaščitimo vhodna vrata pred neugodnimi vremenskimi vplivi. Nerjavečo pločevino vrezkamo ali nalepimo na spodnji del vratnega krila. Zakrivljeno pločevino lahko nalepimo čez lesen odkapni profil ali izdelamo dekorativne izreze. Na voljo tudi lesena izvedba odkapnega profila.


Široka izbira držal iz nerjavečega jekla omogoča sestavo vhodnih vrat po segmentih in odraža stil posameznega kupca. Drog je kombiniran z ovalno rozeto.
Rozeto ponudimo vedno, kadar je na zunanji strani vhodnih vrat vgrajen drog ali kadar kupec ne želi ščita. Izbiramo lahko med navadno in varnostno rozeto. Po obliki je na razpolago še okrogla in oglata različica.


Tritočkovno zaporo lahko nadomestimo s pettočkovno. Z večkratnim zaklepanjem oz. dodatnimi zapirnimi elementi v zgornjem in spodnjem območju vrat prispevamo k boljši protivlomni varnosti. Dobro tesnenje s kakovostnimi dvojnimi tesnili dodatno poskrbi za energijsko učinkovitost vhodnih vrat.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?