Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  

Določila in pogoji


Datum pričetka veljavnosti: 4. januar 2021

Jelovica d.o.o.
Kidričeva cesta 58
4220 Škofja Loka
Davčna številka: SI 32862890
Matična številka: 3436853000
e-pošta: info@jelovica.si 

Skrbnik spletne strani je družba Jelovica d.o.o. [v nadaljevanju: Jelovica].

Pregled

Z obiskom spletne strani na www.jelovica-vrata.si soglašate, da vas zavezujejo ti pogoji uporabe storitev, vsi veljavni zakoni in predpisi, ter se strinjate, da ste odgovorni za spoštovanje veljavne lokalne zakonodaje. Če se ne strinjate s kakršnim koli od teh pogojev, ne smete uporabljati niti dostopati do te spletne strani. Gradiva, ki jih vsebuje ta spletna stran, so zaščitena z veljavno zakonodajo o avtorskih pravicah in blagovnih znamkah.

Splošni pogoji

Pridržujemo si pravico, da komur koli kadar koli in iz kakršnega koli razloga zavrnemo dostop do storitev. Soglašate, da ne boste reproducirali, podvajali, kopirali, prodajali, preprodajali ali izkoriščali nobenega dela te spletne strani.

Točnost in popolnost informacij

Ne prevzemamo odgovornosti, če podatki, ki so na voljo na tej spletni strani, niso točni, popolni ali aktualni. Gradivo na tej spletni strani je namenjeno zgolj za nudenje splošnih informacij in se nanj ne gre zanašati ali ga uporabljati kot edino podlago za odločanje brez uporabe primarnih, natančnejših, popolnejših ali pravočasnejših virov informacij. Vsakršno zanašanje na gradivo, ki je na voljo na tej spletni strani, je na lastno odgovornost. Pridržujemo si pravico, da kadar koli spremenimo vsebino te strani, vendar nismo dolžni posodabljati nobenih informacij na naši spletni strani. Soglašate, da ste odgovorni za ustrezno spremljanje sprememb na naši spletni strani.

Spremembe spletne strani

Pridržujemo si pravico, da kadar koli spremenimo ali ukinemo spletno stran (ali kateri koli njen del ali vsebino) brez predhodnega obvestila. Prav tako ne odgovarjamo nobeni tretji osebi za kakršne koli spremembe, začasne prekinitve ali ukinitev spletne strani.

Povezave tretjih oseb

Nekatere vsebine, ki so na voljo na naši spletni strani, lahko vključujejo povezave tretjih oseb. Povezave tretjih oseb, ki so na voljo na tej strani, vas lahko preusmerijo na tuje strani, ki z nami niso na nikakršen način povezane. Nismo odgovorni za preučitev ali ocenjevanje vsebine ali točnosti ter ne jamčimo in ne prevzemamo odgovornosti za gradiva ali spletne strani tretjih oseb niti za nikakršna druga gradiva, izdelke ali storitve tretjih oseb. Pred kakršno koli transakcijo natančno preglejte politike in prakse tretjih oseb in se prepričajte, da jih ustrezno razumete. Pritožbe, zahtevke, pomisleke ali vprašanja v zvezi z izdelki tretjih oseb je treba naslavljati na te tretje osebe.

Osebni podatki

Vaše posredovanje osebnih podatkov prek naše spletne strani ureja naša politika zasebnosti.

Pravice intelektualne lastnine

Podjetje Jelovica in/ali njegovi dajalci licenc so lastniki vseh pravic intelektualne lastnine in gradiv, ki jih vsebuje ta spletna stran. Vam je podeljena le omejena licenca, namenjena izključno za ogled gradiv na tej spletni strani.

Omejitve

Posebej prepovedana so vsa naslednja dejanja:

  • objavljanje kakršnega koli gradiva iz te spletne strani v kakršnem koli drugem mediju;
  • prodaja, podlicenciranje in/ali kakršna koli druga oblika trženja gradiva iz te spletne strani;
  • javno objavljanje in/ali prikazovanje kakršnega koli gradiva iz te spletne strani;
  • uporaba te spletne strani na kakršen koli način, ki škoduje ali bi lahko škodoval tej spletni strani;
  • uporaba te spletne strani na kakršen koli način, ki vpliva na dostop uporabnikov do te spletne strani;
  • uporaba te spletne strani v nasprotju z veljavnimi zakoni in predpisi ali na kakršen koli način, ki bi lahko škodoval spletni strani ali kateri koli osebi ali poslovnemu subjektu;
  • sodelovanje pri kakršnem koli podatkovnem rudarjenju, nabiranju ali zajemanju podatkov ali kakšni podobni dejavnosti v zvezi s to spletno stranjo;
  • odstranjevanje kakršnih koli napisov o avtorskih pravicah ali lastništvu iz gradiva;
  • prenos gradiv drugim osebam ali njihovo »zrcaljenje« na kakršnem koli drugem strežniku;
  • uporaba te spletne strani za kakršno koli oglaševanje ali trženje.
Podjetje Jelovica vam lahko po lastni presoji kadar koli omeji dostop do kakršnega koli dela te spletne strani.

Izjava o omejitvi odgovornosti

Ta spletna stran je na voljo po načelu »takšna kot je« z vsemi napakami in podjetje Jelovica ne daje nobenih izjav ali jamstev kakršne koli vrste, ki bi bile kakor koli povezane s spletno stranjo ali gradivi, ki jih ta vsebuje.
Poleg tega družba Jelovica ne daje nobenih jamstev ali izjav v zvezi s točnostjo, verjetnimi rezultati ali zanesljivostjo uporabe gradiv, ki so na voljo na spletni strani, ali so povezana s temi gradivi ali s spletni stranmi, ki so povezane s to spletno stranjo.

Omejitev odgovornosti

Podjetje Jelovica niti kateri koli njegov direktor in zaposleni v nobenem primeru niso odgovorni za kar koli, kar izhaja iz ali je kakor koli povezano z vašo uporabo te spletne strani. Podjetje Jelovica, vključno z njegovimi direktorji in zaposlenimi, ne odgovarja za nikakršno posredno, posledično ali posebno obveznost, ki izhaja iz ali je kakor koli povezana z vašo uporabo te spletne strani.

Odškodnina

S tem v celoti odvezujete podjetje Jelovica kakršnih koli in/ali vseh obveznosti, stroškov, zahtev, vzrokov za tožbo, odškodnin ali izdatkov, ki nastanejo iz naslova ali so kakor koli povezani s kršitvijo katere koli določbe teh pogojev.

Spremembe pogojev

Podjetje Jelovica lahko kadar koli popravi te pogoje, kakor se mu zdi primerno, če uporabljate to spletno stran se pričakuje, da boste redno pregledovali te pogoje.

Prenos

Podjetje Jelovica lahko brez kakršnega koli obvestila dodeli, prenese in odda v podizvajanje svoje pravice in/ali obveznosti, ki izhajajo iz teh pogojev. Vi pa kljub temu ne smete dodeliti, prenesti ali oddati v podizvajanje nobene svoje pravice in/ali obveznosti iz teh pogojev.


Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?